Bröllop

LYDIA

SANDRÉN

 

MAKE UP STUDIO

Ljuva bröllop...

Bröllopsstyling

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa till att förverkliga ett drömbröllop.

Vid en make up-konsultation går vi igenom dina specifika önskemål, och kommer fram till vilken make up som passar till din stil och färgskala. Vi bjuder även på ögonbrynsplockning och på bröllopsdagen, en lättare bas på brudgummen.

Du kan välja att komma till oss på studion eller så kommer vi ut till er. 
 Vi kan ta emot bara dig eller hela ditt följe.

Vi gör vårt yttersta för att din dag ska bli som du drömt om!

 

 

Bröllopspaketet

För dig som vill ta hand om allt på samma ställe. Vi erbjuder ett paketerbjudande med allt du kan tänkas behöva för din bröllopsdag.

 

Ett par veckor innan den stora dagen har vi en konsultation i både smink och hår där vi går igenom dina specifika önskemål, och kommer fram till vilken make up och frisyr som passar till din stil och färgskala.

 

Några dagar innan självaste bröllopsdagen bjuder vi in dig igen för en genomgående skönhetsbehandling. Vi ger dig en halvbenvaxning, helkropps soldusch med Tancan, en manikyrbehandling med långvariga Shellack, formar och färgar ögonbrynen och färgar dina ögonfransar.

 

På bröllopsdagen vill vi bjuda på enbart det bästa. Vi inleder dagen med en uppfriskande ansiktsbehandling med ansiktsmassage, fuktmask och serum så din hy riktigt strålar. Sedan lägger vi din make up och ditt hår som vi kommit överrens om under konsultationen.

Lätta förfriskningar bjuds på under bröllopsdagen.

 

Din bröllopsdag ska kännas som något alldeles magiskt och vi gör vårt allra yttersta för att du ska slappna av och känna dig väl omhändertagen. Bröllopstider kan kännas stressade så vi vill ge en trygg och lugn plats där du kan slappna av och känna dig väl omhändertagen.

Copyright © All Rights Reserved

Nyhetsbrev och Erbjudanden